Chef Eyüp Köşkeroğlu
Mutfak merakı çok küçük yaşlarda Gaziantep’te sembol haline gelen aile restoranları Köşkeroğlu’nda başlayan Eyüp Köşkeroğlu, taze ve mevsiminde toplanmış gıdaları misafirlerimizle buluşturuyor.
Geleneksel Antep mutfağına yenilikçi ve samimi dokunuşlar getireren Şef Eyüp Köşkeroğlu, mutfağımızda kullandığı ürünlerini Silivri’de 30 dönüm alana kurduğu çiftliğimizde yetiştiriyor.
‘Tarladan Sofraya’ konseptimiz ile beş bin metrekare alana sahip bostanımızda yetiştirdiğimiz taptaze ürünler, en iyi baharatlarla ve en özenli tekniklerle bir araya getirilerek, kusursuz bir deneyimle sizleri buluşturuyoruz. Hem geleneksel hem modern bir menü hazırlayıp mevsimsel olarak menünün değiştiği Köşkeroğlu müşterilerine eşsiz deneyimler sunarak tarladan sofraya konsepti ile sizlerle…
SÜRDÜRÜLEBİLİR MUTFAK VE SIFIR ATIK
Kimyasal gübre ya da ilaç kullanılmayıp, damakta her biri farklı bir tat bırakan en taze lezzetleriyle misafirlerine benzersiz deneyimler yaşatıyor. Sıfır atık konusunda da oldukça duyarlı olan Köşkeroğlu çiftliğinde organik çöpler kompost yapılıyor, atık yağlar ise geri dönüşüm firması tarafından toplanıp biodizel üretimi için kullanılıyor. Sürdürülebilir mutfak ve ‘Tarladan Mutfağa’ felsefesini öne çıkaran Eyüp Köşkeroğlu, taze ve mevsimlik malzemelerle hazırladığı lezzetlerle konuklarına unutulmaz bir lezzet deneyimi vaat ediyor.










