Köşkeroğlu Çiftliği
Köşkeroğlu Çiftliği
1946 yılında Gaziantep’te “Altın Tel Baklava ve Kadayıf” olarak başlayan ve yıllar içinde bir lezzet şaheserine dönüşen Köşkeroğlu, şimdi de “tarladan sofraya” felsefesiyle doğal ve kaliteli gıdayı misafirleriyle buluşturuyor.
Silivri’de 30 dönüm üzerine kurulu olan Köşkeroğlu Çiftliği, kendi tarım ve hayvancılık üretimini yaparak restoranlarında sunulan lezzetlerin doğallığını ve tazeliğini garanti altına alıyor. 200 adet büyük ve küçükbaş hayvan ile 550 organik tavuktan elde edilen süt, et, yumurta, yetiştirilen meyve ve sebzelerle buluşturuluyor.
Köşkeroğlu Ocakbaşı olarak, misafirlerimize sadece yemek değil, aynı zamanda doğallık ve kaliteyle harmanlanmış eşsiz bir deneyim sunuyoruz. Çünkü biz, lezzetin kaynağını biliyoruz: Toprak, emek ve doğallık!
Geleneksel mutfak kültürünü koruyarak, geleceğe yönelik sürdürülebilir bir yaklaşım benimsiyor, lezzet ve doğallığın en iyi temsilcilerinden biri olmaya devam ediyoruz.










